Undersøgelser i naturen

Ryk undervisningen ud i naturen

Et særligt fokusområde i naturfagsundervisningen og den naturvidenskabelige undervisning er undervisning, der foretages i naturen. En lang række af emner samt teknikker læres optimalt i naturen, fx det at kunne foretage feltundersøgelser.

Arbejdet med undersøgelser i naturen kan foregå sådan, at al arbejdet foregår i naturen, men arbejdet kan også opdeles, så en del foregår naturen, og resten gennemføres hjemme på skolen i egnede naturfagslokaler.

astra girl

Undersøgelser i naturen adskiller sig ellers ikke fra andre undersøgelser. Undersøgelsens seks trin skal stadig gennemføres, alle typer af undersøgelser kan gennemføres i naturen og arbejdet med frihedsgrader og elevstyring er stadig lige aktuelt.

Undersøgelser, I kan lave i naturen

Herunder finder I en række undersøgelser, som egnede til at gennemføre i naturen. Til hver undersøgelse finder du inspiration til elevstyring og variable, ligesom du som altid finder en faglig forklaring.

Modtag Astras nyhedsbrev

Tilmeld dig Astras nyhedsbrev og få ny inspiration til din undervisning i naturfag og naturvidenskab - herunder de nyeste Testotek-undersøgelser 

Skip to content