Gå til hovedindhold

Bliv klog på Testoteket

Testoteket er en samling skøre, opfindsomme, sjove og lærerige aktiviteter til undervisningsbrug.

Testoteket forklarer på en pædagogisk og simpel måde, hvordan man gør naturvidenskaben relevant og konkret for børn og unge i alle aldre. 

Vi bestræber os på, at alle forsøgene skal give sjove og gode oplevelser med naturvidenskab, og samtidig sikre at aktiviteterne er fagligt gennemarbejdet, så de kan indgå i undervisningen.

Under find aktiviteter kan du sortere i fx målgruppe, fag, emne og tid, så du kun får de aktiviteter frem, som er relevante for dig. Materialerne til aktiviteter er hverdagsprodukter, der er lette at anskaffe.

Du kan fx bruge aktiviteter i forbindelse med Naturvidenskabsfestival, som foregår hvert år i uge 39.

 

Testoteket er for alle

Testoteket er til glæde for alle nysgerrige sjæle, der ønsker at blive klogere på naturvidenskab. Vi har arbejdet hårdt for at sikre, at samtlige forsøg er forklaret pædagogisk og simpelt, så alle kan være med.

I starten af hvert forsøg kan man læse hvilke målgrupper forsøget henvender sig til og hvilke ressourcer forsøgene gør brug af - om man fx skal bruge et faglokale eller om en lærer skal være til stede under forsøget.

Ligeledes er alle forsøgene udarbejdet ved hjælp af hverdagsprodukter, for at sikre at alle kan eksperimentere og blive klogere på naturvidenskaben.