Naturvidenskabsfestival 2023: Ud i universet

Deltag i Naturvidenskabsfestival og få adgang til Testotekets festivalpakker

Vi har samlet tre pakker med undersøgelser om rummet, som du kan bruge til Naturvidenskabsfestival i uge 39. Temaet for årets festival er 'Ud i universet', og de tre pakker med undersøgelser følger de tre undertemaer ‘Livet i rummet’, ‘Himmellegemer og andre vilde fænomener’ og ‘Rummet i din hverdag’.

Pakkerne er gratis, men du skal registrere din skole som deltager i Naturvidenskabsfestival for at få adgang. Se mere om fordelene og tilmeld dig på festivalens hjemmeside. Er du allerede tilmeldt, kan du finde link til Testotek-pakkerne og alle de andre arrangørfordele i bekræftelsesmailen. 

astra girl

Hvad er Naturvidenskabsfestival?

Naturvidenskabsfestival er en national festival, som finder sted hvert år i uge 39. Festivalens mål er at skabe en faglig ramme for lokale og nationale aktiviteter, som engagerer børn og unge. Festivallen arrangeres af Astra – det nationale naturfagscenter, som også står bag Testoteket.

Naturvidenskabsfestival skaber en ramme for at engagere elever fra grundskoler og ungdomsuddannelser på nye måder. Det er den enkelte institution, der står for at tilrettelægge sin egen festival. 

Alle der er tilmeldt festivalen får adgang til en række tilbud i form af bl.a. undervisningsmateriale, gratis oplæg, tilskudsordning og merchandise.

Modtag Astras nyhedsbrev

Tilmeld dig til Astras nyhedsbrev og få løbende inspiration og ny viden til din undervisning i naturfag og de naturvidenskabelige fagområder. 

Skip to content